Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

AgriLeasing - Leasing Utilaje și Echipamente Agricole

Echipamentele agricole performante te ajută să îți crești producția. Achiziționează-le pe cele de care ai nevoie astăzi, cu ajutorul Agrileasing! Îți sporești recolta acum, iar plata o faci în anii ce urmează.

AgriLeasing este un pachet de leasing financiar avantajos special creat pentru micii și marii producători agricoli, menit să îi ajute să își dezvolte producția și să își îmbunătățească procesul de lucru.
Produsul poate fi accesat de persoane juridice, persoane fizice autorizate (PFA) și asociații (care au un certificat de înregistrare APIA) pentru achiziționarea de echipamente noi și second hand.

 

Avantajele unui leasing pentru utilaje agricole și echipamente

  • Scadențar sezonier, adaptat la activitatea agricolă a fiecărui solicitant
  • Avans începând cu 5%
  • Perioada de finanțare de până la 84 luni (pentru echipamente și utilaje second hand până la 120 de luni, vârsta bunului va fi cumulată cu perioada de finanțare)
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Finanţare în LEI sau EUR.

Aplică online

 

Calculator leasing utilaje agricole

Te încurajăm să folosești calculatorul de leasing online disponibil pentru site-ul nostru pentru a estima simplu și rapid valoarea ratelor lunare pentru finanțarea prin leasing a unui utilaj sau echipament agricol.

 

 

Agritool - Leasing Utilaje Agricole cu aprobare 24/7

 

Știm că timpul este o resursă valoroasă pentru orice antreprenor, de aceea am creat un produs special care să acopere această nevoie: leasing utilaje agricole cu aprobare în 24h.

 

APLICĂ ONLINE

 

 

Documente necesare Leasing utilaje și echipamente agricole

 

Mai jos gasești documentele necesare în aplicarea pentru o finanțare prin leasing pentru echipamente și utilaje agricole.

Completează aceste documente, trimite-le către noi sau vino cu ele în cea mai apropriată sucursală, iar un reprezentant OTP Leasing le va verifica și îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Pentru a afla mai multe informații despre ofertele noastre de leasing pentru echipamente și utilaje, nu ezita să intri în legătură cu noi folosind datele de la secțiunea Contact.

 

Leasing utilaje agricole prin OTP Leasing

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, OTP Leasing susține agricultorii români în planurile de dezvoltare, modernizare și tehnologizare, prin soluții de leasing financiar adaptate nevoilor acestora. Astfel, puteți finanța achiziția unui utilaj agricol, echipament de producție sau alt tip de vehicul, atât noi cât și second hand, beneficiind de consultanță personalizată pe toata durata procesului.
Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor