Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

AgriLeasing - Leasing Utilaje si Echipamente Agricole

Echipamentele agricole performante te ajuta sa iti cresti productia. Achizitioneaza-le pe cele de care ai nevoie astazi. Iti sporesti recolta acum, iar plata o faci in anii ce urmeaza!
AgriLeasing este un pachet de leasing financiar avantajos special creat pentru micii si marii producatori agricoli, menit sa ii ajute sa isi dezvolte productia si sa isi imbunatateasca procesul de lucru.
Produsul poate fi accesat de persoane juridice, persoane fizice autorizate (PFA) si asociatii (care au un certificat de înregistrare APIA) pentru achizitionarea de echipamente noi si second hand.

 

Avantajele achizitionarii utilajelor agricole prin leasing

  • Scadentar sezonier, adaptat la activitatea agricola a fiecărui solicitant
  • Avans incepand cu 5%
  • Perioada de finantare de pana la 96 luni (pentru vehicule second hand, varsta bunului cumulata cu perioada de finantare)
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Finanţare în LEI sau EUR.

Aplica online

 

Calculator leasing utilaje agricole

Te incurajam sa folosesti calculatorul de leasing online disponibil pentru site-ul nostru pentru a estima simplu si rapid valoarea ratelor lunare pentru finantarea prin leasing a unui utilaj sau echipament agricol.

 

Documente necesare Leasing utilaje si echipamente agricole

Mai jos gasesti documentele necesare in aplicarea pentru o finantare prin leasing pentru echipamente si utilaje agricole.

Completeaza aceste documente, trimite-le catre noi sau vino cu ele in cea mai apropriata sucursala, iar un reprezentant OTP Leasing le va verifica si iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

 

Leasing utilaje si echipamente agricole cu aprobare 24/7

Stim ca timpul este o resursa valoroasa pentru orice antreprenor, de aceea am creat un produs special care sa acopere aceasta nevoie: leasing agricol cu aproare in 24H.

Aplica online

Leasing rapid este un produs special de leasing financiar ce se adreseaza exclusiv persoanelor juridice care doresc sa finanteze prin leasing achizitia unui utilaj agricol, nou sau second hand, dar si a altor tipuri de vehicule si utilaje.


Leasing utilaje agricole prin OTP Leasing

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, OTP Leasing sustine agricultorii romani in planurile de dezvoltare, modernizare si tehnologizare, prin solutii de leasing financiar adaptate nevoilor acestora. Astfel, puteti finanta achizitia unui utilaj agricol, echipament de productie sau alt tip de vehicul, atat noi cat si second hand, beneficiind de consultanta personalizata pe toata durata procesului.
Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor