Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Utilaje Constructii

Pentru ca stim ca o constructie solida are nevoie de echipamente si utilaje de calitate, venim in intampinarea companiilor de profil cu solutii de leasing financiar pentru echipamente de constructii avantajoase.

 

Avantajele achizitionarii de echipamente de constructii prin leasing:

  • Avans începand cu 5%
  • Rambursare rate lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduala inclusa in rate
  • Perioada de finantare de pana la X luni

 

Calculator leasing echipamente si utilaje constructii

Pentru a putea previziona cat mai exact toate costurile achizitionarii unui echipament sau utilaj de constructii prin leasing financiar, va punem la dispozitie un calculator online, prin care puteti afla valoarea ratei lunare, avansul necesar sau dobanzile si comisioanele percepute.

 

Documente necesare Leasing echipamente constructii


Mai jos gasesti documentele necesare pentru a putea aplica pentru o finantare prin leasing financiar pentru echipamente sau utilaje de constructii.

Dupa completarea acestor documente si trimiterea lor catre noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica in cel mai scurt timp posibil.

 

Leasing echipamente constructii cu aprobare 24/7

Puteti aplica online pentru o finantare prin leasing pentru echipamente de constructii prin formularul nostru dedicat. Astfel, puteti primi un raspuns intr-un timp foarte scurt si puteti reduce timpul de asteptare pentru contractarea finantarii si respectiv pentru intrarea in posesie a echipamentului dorit.

 

Leasing echipamente si utilaje constructii prin OTP Leasing

Suntem prezenti pe piata din Romania de peste 10 ani, timp in care am ajutat companiile locale, de la firme aflate la inceput de drum pana la multinationale, sa-si construiasca drumul spre succes prin solutii de leasing financiar avantajoase.

Oferim consultanta pentru achizitiile prin leasing financiar, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice autorizate. Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor