Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Utilaje Construcții

Pentru că știm că o construcție solidă are nevoie de echipamente și utilaje de calitate, venim în întâmpinarea companiilor de profil cu soluții de leasing financiar avantajoase.

 

Avantajele unui leasing pentru utilaje construcții

  • Avans începand cu 5%
  • Rambursare rate se poate face lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduală inclusă în rate
  • Perioadă de finanțare de până la 96 luni

 

Calculator leasing echipamente și utilaje construcții

Pentru a putea previziona cât mai exact toate costurile achiziționării unui echipament sau utilaj de construcții prin leasing financiar, vă punem la dispoziție un calculator online, prin care puteți afla valoarea ratei lunare, avansul necesar sau dobânzile și comisioanele percepute.

 

Documente necesare Leasing echipamente construcții

 

Pentru accesarea unui leasing pentru echipamente și utilaje construcții, este necesar sa completezi doua documente:

După completarea acestor documente și trimiterea lor către noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a afla mai multe informații despre ofertele noastre de leasing pentru echipamente medicale, nu ezita să intri în legătură cu noi folosind datele de la secțiunea Contact.

 

 

Leasing echipamente și utilaje construcții prin OTP Leasing

Oferim consultanță pentru leasing utilaje constructii, atât pentru persoane juridice cât și pentru persoane fizice autorizate. Suntem prezenți pe piața din România de peste 15 ani, timp în care am ajutat companiile locale, de la firme aflate la început de drum până la multinaționale, să-și construiască drumul spre succes prin soluții de leasing financiar avantajoase.

Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor