Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Utilaje Prelucrare Lemn

Oferim solutii avantajoase si personalizate de leasing pentru finantarea masinilor de prelucrare a lemnului, cu rambusare flexibila si aprobare rapida, pentru a le oferi clientilor nostri acces la tehnologiile de prelucrare a lemnului de care au nevoie pentru a-si dezvolta afacerea.

 

Avantajele achizitionarii de masini pentru prelucrarea lemnului prin leasing:

  • Avans începand cu 5%
  • Rambursare rate lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduala inclusa in rate
  • Perioada de finantare de pana la X luni

 

Calculator leasing utilaje prelucrare lemn

Pe site-ul nostru puteti calcula simplu si rapid costurile finantarii prin leasing a echipamentelor de prelucrare a lemnului, afland astfel de la inceput valoarea ratei lunare, a avansului, a valorii reziduale precum si a comisoanelor si dobanzilor percepute.

 

Documente necesare Leasing utilaje prelucrare lemn


Mai jos puteti consulta documentele necesare pentru aplicarea pentru o finantare prin leasing pentru masini de prelucrare a lemnului:

Dupa completarea acestor documente si trimiterea lor catre noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica in cel mai scurt timp posibil.

 

Leasing utilaje prelucrare lemn cu aprobare 24/7

Puteti aplica online pentru o finantare prin leasing pentru echipamente, masini si utilaje pentru prelucrarea lemnului folosind formularul nostru dedicat. Astfel, veti primi un raspuns intr-un timp scurt privind eligibilitatea companiei pe care o reprezentati pentru accesarea acestei finantarii.

 

Leasing utilaje prelucrare lemn prin OTP Leasing

De peste 10 ani ajutam companii din Romania sa se dezvolte si sa investeasca in tehnologizare si modernizare.

Oferim consultanta pentru achizitiile prin leasing financiar, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice autorizate. Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor