Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Autoutilitare

Fie că îți dorești o camionetă, un microbuz, o furgonetă sau un alt tip de vehicul comercial, OTP Leasimg are soluția potrivită pentru tine: Leasing Autoutilitare.

Leasing Autoutilitare este un produs de finanțare care poate fi accesat de companii sau persoane fizice autorizate ce doresc să achiziționeze vehicule comerciale noi sau second-hand.

Accesând un leasing pentru autoutilitare, vei reuși să menții un flux neîntrerupt al activităților în cadrul campaniei tale, fără a suporta presiuni financiare prea mari. Fie că reprezinți o firmă de transporturi, de construcții sau orice alt domeniu care implică utilizarea vehiculelor autoutilitare, cu OTP Leasing ca partener, afacerea ta își poate atinge potențialul maxim, iar tu poți direcționa bugetul acesteia către alte investiții necesare.

 

Avantajele unui leasing pentru autoutilitare

 

 

 

Leasing pentru autoutilitare prin OTP Leasing

 

OTP Leasing România oferă soluții de leasing financiar pentru autoutilitare noi și second-hand, atât pentru persoane juridice, cât și pentru persoane fizice autorizate.     

Prezenți pe piața de leasing financiar de peste 15 ani, oferim suport companiilor din România și contribuim la dezvoltarea pe termen lung a acestora. 

Pachetele noastre de leasing autoutilitare sunt personalizate și adaptate nevoilor și obiectivelor de business ale clienților noștri. 

 

Îți poți calcula valoarea estimativă a plaților pentru leasingul financiar dorit aici.

Poși consulta documentele necesare solicitării unui produs de leasing financiar aici.

Click aici dacă dorești să contactezi un consultant al echipei de vânzări. 

 

 

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor