Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Soluții leasing financiar

În fiecare zi, o nouă companie alege să își dezvolte afacerea prin achiziții în leasing. Fie că vorbim despre un IMM, o corporație, antreprenori la început de drum sau agricultori, fiecare afacere își propune să rămână competitivă, să aibă flexibilitatea de a crește constant și să îndeplinească standardele clienților. 

OTP Leasing România lucrează de peste 15 ani alături de fiecare companie din România pentru a susține dezvoltarea pe termen lung a proiectelor pe care le derulează. Echipa noastră oferă soluții personalizate diferitelor sectoare de lucru, într-un timp scurt și cu costuri avantajoase

 

Ce este leasingul financiar?

 

Leasingul financiar este acea operațiune prin care una dintre părțile implicate, finanțatorul, transmite dreptul de folosință asupra unui bun, pe o perioadă determinată, contra unei sume periodice, denumită rată de leasing.

La finalul perioadei finanțate, utilizatorul bunului are dreptul de a-l cumpăra definitiv, de a prelungi contractul de leasing sau de a rezilia raporturile contractuale.

Aplică online

 

Calculator leasing financiar

Știm că pentru orice antreprenor stabilitatea și previziunea costurilor este un factor foarte important în activitatea de zi cu zi. Astfel, pentru a întâmpina această nevoie, am creat un calculator online prin care poți afla simplu și rapid valoarea ratei lunare pentru vehiculul sau echipamentul pe care vrei să-l achiziționezi, dar și alte informații precum valoarea avansului, valoarea reziduală, dobânzile sau comisoanele percepute.

Astfel, vei ști de la început care sunt costurile complete la care să te aștepți atunci când aplici pentru o finanțare prin leasing.

 

 

Condiții și documente necesare pentru leasing financiar

 

Pentru a putea beneficia de o aprobare rapidă a cererii de finanțare, este necesar să ne pui la dispoziție documentele referitoare la compania pe care o reprezinți și la vehiculele, utilajele sau echipamentele pe care dorești să le finanțezi. 

 

Leasing financiar cu aprobare 24/7

 

Optimizăm constant procesele de solicitare și aplicare pentru produsele de leasing financiar. Astfel, poți verifica online și poți aplica cu doar 1 click pentru aprobarea rapidă a finanțării, astfel încât să poți accesa suma necesară în cel mai scurt timp posibil.

Aplică online

 

Leasing financiar prin OTP Leasing

OTP Leasing România te sprijină să ajungi oriunde îți dorești cu afacerea ta. Suntem un partener de încredere pentru afacerile locale cele mai diverse: de la mici producători agricoli până la mari transportatori sau companii din domeniul telecom.

Portofoliul OTP Leasing România include produse de leasing financiar destinate achiziției de automobile, vehicule comerciale, echipamente și utilaje:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor