Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Echipamente Medicale

Știm că tehnologia este un factor crucial în medicina moderna, de aceea susținem clinicile medicale cu soluții personalizate și avantajoase de leasing pentru echipamente medicale.

 

Avantajele unui leasing pentru echipamente medicale

  • Avans începand cu 5%
  • Rambursare rate lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduală inclusă în rate
  • Perioada de finanțare de până la 96 luni

 

Calculator leasing echipamente medicale

Pe site-ul OTP Leasing Romania aveți la dispoziție un calculator online pentru calcularea valorii ratei lunare pentru echipamentele medicale pe care doriți să le finanțați. Tot aici puteți afla detalii despre alte costuri, cum ar fi avansul necesar, valoarea reziduală sau comisioanele și dobânzile percepute.

 

Documente necesare Leasing echipamente medicale


Mai jos găsești documentele necesare pentru a putea aplica pentru o finanțare prin leasing financiar pentru echipamente medicale.

Dupa completarea acestor documente și trimiterea lor către noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica în cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe informații legate de soluțiile noastre de leasing pentru camioane, nu ezita să iei legătura cu noi folosind datele de la secțiunea Contact.

 

Leasing echipamente medicale prin OTP Leasing

De peste 15 ani pe piața din România, OTP Leasing sprijină companiile locale cu soluții de leasing financiar avantajoase. Soluțiile noastre de leasing financiar pentru echipamente medicale sunt personalizate pentru nevoile clienților noștri, astfel încât acețtia să accesa finantarea intr-un mod cat mai avantajos.

Oferim consultanta pentru achizitiile prin leasing financiar, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice autorizate. Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor