Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Echipamente Medicale

Stim ca tehnologia este un factor crucial in medicina moderna, de aceea sustinem clinicile medicale cu solutii personalizate si avantajoase de leasing pentru echipamente medicale.

 

Avantajele achizitionarii de echipamente IT&C prin leasing:

  • Avans începand cu 5%
  • Rambursare rate lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduala inclusa in rate
  • Perioada de finantare de pana la X luni

 

Calculator leasing echipamente medicale

Pe site-ul OTP Leasing Romania aveti la dispozitie un calculator online pentru calcularea valorii ratei lunare pentru echipamentele medicale pe care doriti sa le finantati. Tot aici puteti afla detalii despre alte costuri, cum ar fi avansul necesar, valoarea reziduala sau comisioanele si dobanzile percepute.

 

Documente necesare Leasing echipamente medicale


Mai jos gasesti documentele necesare pentru a putea aplica pentru o finantare prin leasing financiar pentru echipamente medicale.

Dupa completarea acestor documente si trimiterea lor catre noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica in cel mai scurt timp posibil.

 

Leasing echipamente medicale cu aprobare 24/7

Pentru ca echipamentele medicale finantate prin leasing sa poata intra in posesia utilizatorilor cat mai rapid, am creat un produs special, care permite aprobarea unei cereri de finantare intr-un timp scurt.

Leasing rapid este un produs de leasing financiar si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice, care doresc sa achizitioneze echipamente medicale, dar si alte tipuri de echipamente, utilaje sau vehicule, atat noi cat si second hand.

 

Leasing echipamente medicale prin OTP Leasing

De peste 10 ani pe piata din Romania, OTP Leasing sprijina companiile locale cu solutii de leasing financiar avantajoase. Solutiile noastre de leasing financiar pentru echipamente medicale sunt personalizate pentru nevoile clientilor nostri, astfel incat acestia sa accesa finantarea intr-un mod cat mai avantajos.

Oferim consultanta pentru achizitiile prin leasing financiar, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice autorizate. Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor