Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Camioane

Cu Truck Leasing, te ajutam sa mentii costurile la minim, in timp ce afacerea ta va creste la potentialul ei maxim.
Trucks Leasing este un produs de leasing financiar care se adreseaza persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate care doresc sa achizitioneze autocamioane noi si second-hand

 

Avantajele achizitionarii unui camion prin leasing

  • Avans începand cu 5%
  • Rambursare rate lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduala inclusa in rate
  • Perioada de finantare de pana la 96 luni (pentru autovehicule second hand, varsta bunului cumulata cu perioada de finantare)

 

Calculator leasing camioane

Iti punem la dispozitie un calculator 100% online prin care poti calcula simplu si rapid valoarea estimativa a platilor pentru finantarea prin leasing financiar a unui camion sau alt tip de vehicul.

 

Documente necesare Leasing Camioane


Pentru a putea accesa o finantare prin leasing financiar pentru un camion este necesar sa completezi o serie de documente.
Documente necesare pentru achizitionarea unui camion prin leasing financiar:

Dupa completarea acestor documente si trimiterea lor catre noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica in cel mai scurt timp posibil.

 

Leasing camioane cu aprobare 24/7

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru orice afacere, de aceea am creat un produs special pentru tine: leasing pentru camioane si alte vehicule cu aprobare in 24h.
Leasing rapid este un produs de leasing financiar si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice, care doresc sa achizitioneze un camion sau un alt tip de vehicul, atat noi cat si second hand.

 

Leasing camioane prin OTP Leasing

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, sprijinim companiile din Romania in dezvoltarea pe termen lung prin intermediul solutiilor de leasing financiar pentru camioane, dar si alte tipuri de vehicule, utilaje si echipamente. Ofertele noastre de leasing financiar pentru camioane sunt personalizate si adaptate pentru nevoile de business ale clientilor nostri.
Echipa OTP Leasing Romania IFN SA ofera consultanta pentru achizitiile prin leasing financiar, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice autorizate. Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor