Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Parteneri

Marsh

Marsh este lider global în brokeraj de asigurări și consultanță de risc. Cei peste 40.000 de colegi acordă consultanță companiilor și clienților persoane fizice din peste 130 de țări prin intermediul soluțiilor de diminuare a riscurilor fundamentate pe analiza datelor. Marsh este o companie Marsh McLennan (NYSE: MMC), cea mai importantă companie globală de servicii profesioniste de consultanță în risc, strategie și resurse umane. Cu venituri anuale de peste 17 miliarde USD și peste 76.000 de colegi la nivel global, Marsh McLennan sprijină clienții să evolueze în contextul dinamic și complex prin intermediul a patru companii, fiecare dintre ele lider pe segmentul în care activează: Marsh, Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman

 

 

 

 

Adecco Romania si-a deschis primul branch in anul 2000 in Timisoara.

An de an, compania a dezvoltat parteneriate de business puternice cu cele mai reprezentative companii din Romania. Bazandu-ne pe nevoile locale ale clientilor, am deschis noi branch-uri in orasele mari din Romania, ajungand la un numar de 15 sucursale.

In anul 2017, Adecco Romania a intrat in cel de-al saselea an in care este lider local de piata, adaugand continuu noi servicii si dezvoltandu-le pe cele existente in stransa legatura cu complexitatea mediului de business. Pozitia de lider in termeni de turnover anual, numar de angajati temporari si pozitii de permanent placement inchise, este in acelasi timp atat o realizare, cat si o responsabilitate. Acest status ofera Adecco oportunitatea de a inova in termeni de sub-servicii HR si de a aduce valoare adaugata partenerilor prin fiecare proiect HR.

 

 

 

 

 

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor