Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Oferte leasing

Campanii 2020

  • 6 luni de gratie pentru un nou contract de leasing pentru vehicule si vehicule comerciale usoare

OTP Leasing Romania te sprijina sa repornesti visul afacerii tale: iti oferim 6 luni de gratie pentru un nou contract de leasing financiar . Oferta este valabila in perioada iunie-iulie 2020 pentru persoane juridice (inclusiv PFA) care incheie un nou contract de leasing financiar pentru achizitia de vehicule si vehicule comerciale usoare, noi sau second-hand (maxim 3 ani vechime). Perioada de gratie este de 6 luni si include capital si dobanda. Perioada de finantare este de 5 ani (60 de luni; inclusiv perioada de gratie). Suma maxima acordata pentru un vehicul este de 50 000 Euro (fara TVA). Avansul solicitat incepe de la 30%. 

 

Oferte anterioare

Campanii 2019

  • Dobanda 0% pentru modele Rexton

Modelele Rexton sunt puternice, spatioase si echipate cu tehnologie de ultima ora! Astfel, tu beneficiezi de un partener de drum sigur si cele mai bune conditii de calatorie, oriunde iti doresti sa ajungi.

Pentru compania ta, am pregatit alaturi SsangYong o oferta de leasing financiar avantajoasa pentru achizitia oricarui model Rexton.

 

 Campanii 2018

  • Regulamentul oficial al campaniei promotionale "OTP Leasing - Campanie crestere volume vanzari recompensate cu premii in bunuri" poate fi consultat aici

 

  • Regulamentul oficial al campaniei promotionale “OTP Leasing - Campanie crestere volume vanzari remunerate cu tichete cadou sau Carduri Compliments” poate fi consultat aici.

Campanii 2017

Oferta aniversara - 10 ani de OTP Leasing Romania

Marcam momentul alaturi de prieteni, asa ca lasam formalitatile pentru alte ocazii. Nici cadouri nu dorim sa primim, pentru ca, de ziua noastra, am ales sa oferim.

Am pregatit un pachet aniversar de nota 10 pentru tine si afacerea ta, destinat achizitiei masinilor second hand:

  • 10% avans minim;
  • 10% discount la dobanda standard;
  • 10% discount la taxa de management standard;
  • 10 ani de perioadă contractuală, în care sunt incluși anii de vechime ai mașinii, în cazul mașinilor la mâna a doua.

Si pentru masinile noi avem oferte interesante. Spune-ne ce te-ar interesa si te vom surprinde cu o propunere personalizata pentru nevoile tale!

 

Ne bucuram ca am ajuns impreuna pana aici si ne pregatim pentru urmatorii 10 ani. Ne asteapta noi drumuri pe care le vom parcurge cu profesionalismul cu care te-am obisnuit.

  

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor