Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Informații generale

Cu o experiență de peste 16 ani pe piața de profil din RomâniaOTP Leasing România IFN SA sprijină companiile din România să dezvolte proiecte pe termen lung prin intermediul soluțiilor de leasing financiar personalizate și adaptate fiecărui sector de business.

Echipa noastră oferă consultanță pentru achizițiile prin leasing financiar pentru persoane juridice și persoane fizice autorizate:

OTP Leasing face parte din grupul OTP Bank, acționarii majoritari fiind OTP Bank România și Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria).

OTP Group

OTP Bank, împreună cu companiile afiliate, sunt cel mai important grup financiar din Ungaria.

în România, membrii OTP Group sunt:

OTP Bank România

OTP Bank România este subsidiara OTP Bank, cel mai mare grup independent din Europa Centrala și de Est. Este un furnizor integrat și auto-finanțat de servicii financiare dedicate companiilor și persoanelor fizice.

OTP Consulting România

Oferă servicii pentru sprijinirea investițiilor străine în România, precum și consultanță pentru autoritățile locale ți IMM-uri în accesarea fondurilor europene și implementarea proiectelor finanțate.

OTP Leasing România

Este prezent pe piața de profil din România din 2007. Oferă un portofoliu variat de leasing financiar destinat persoanelor juridice și persoanelor fizice autorizate pentru achiziția de autoturisme, vehicule comerciale, echipamente.

OTP Asset Mangement România SAI

Este o societate de administrare a investițiilor, conform legii 297/2004 privind piața de capital, care va desfășura toate activitățile specifice unei societăți de administrare a investițiilor.

OTP Factoring

Are ca obiect de activitate administrarea portofoliilor de creanțe achiziționate de la diverse instituții financiar bancare și IFN-uri.

OTP Advisors România

Asigură servicii de vânzare directă a produselor de creditare OTP Bank. Echipa tânără și dinamică a OTP Advisors este în permanență pregătită să ofere soluții prompte și adaptate nevoilor tale.

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor