Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Camioane

Leasing camioane este o soluție de finanțare care se adresează persoanelor juridice și persoanelor fizice autorizate ce doresc să achiziționeze autocamioane noi și second-hand.

Prin intermediul acestui produs, OTP Leasing te ajută să menții costurile la minim, pentru ca afacerea ta să crească la potențialul ei maxim.

 

Avantajele unui leasing prin camioane

  • Avans începând cu 5%
  • Rambursare ratelor se poate face lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduală inclusă în rate
  • Perioadă de finanțare de până la 96 luni (pentru autocamioane second hand, vârsta bunului este cumulată cu perioada de finanțare)

 

Calculator leasing camioane

Îți punem la dispoziție un calculator 100% online prin care poți calcula simplu și rapid valoarea estimativă a plăților pentru finanțarea prin leasing financiar a unui camion sau alt tip de vehicul.

 

Documente necesare Leasing Camioane


Pentru a putea accesa o finanțare prin leasing financiar pentru  autocamione este necesar să completezi următoarele documente:

 

După completarea acestor documente și trimiterea lor către noi, un reprezentant OTP Leasing le va verifica în cel mai scurt timp posibil. 

Pentru mai multe informații legate de soluțiile noastre de leasing pentru camioane, nu ezita să iei legătura cu noi folosind datele de la secțiunea Contact.

 

Leasing camioane cu aprobare 24/7

Știm că timpul este o resursă prețioasă pentru orice afacere, de aceea am creat un produs special pentru tine: leasing pentru camioane și alte vehicule cu aprobare în 24h.
Leasing rapid pentru camioane este un produs de leasing financiar care se adresează exclusiv persoanelor juridice și persoanelor fizice autorizate, care doresc sa achiziționeze autocamioane noi sau second-hand.  

 

Leasing camioane prin OTP Leasing

 

Echipa OTP Leasing România IFN SA oferă consultanță pentru achizițiile de autocamioane noi și second-hand prin leasing financiar, atât pentru persoane juridice cât și pentru persoane fizice autorizate. Cu o experiență de peste 15 ani pe piața autohtonă, sprijinim companiile din România în dezvoltarea lor pe termen lung, prin intermediul soluțiilor de leasing pentru camioane.  Ofertele noastre de leasing financiar pentru autocamioane sunt personalizate și adaptate nevoilor de business ale clienților noștri. 

 


Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor