Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Termene si conditii

Produsele si serviciile descrise in acest website sunt valabile numai pentru OTP Leasing Romania IFN S.A. si sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, OTP Leasing Romania IFN S.A. detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

OTP Leasing Romania IFN S.A. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, OTP Leasing Romania IFN S.A. nu este si nu va fi legal responsabil sub nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile OTP Leasing Romania IFN S.A. puteti contacta orice reprezentant al echipei noastre, prin email sau sunand la +40 21 407 29 00.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al OTP Leasing Romania IFN S.A.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta si, cu atat mai mult, ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite pot fluctua si/ sau pot fi afectate de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul website, cu exceptia detinatorului sau legal—OTP Leasing Romania IFN S.A., da dreptul unilateral si neechivoc ca OTP Leasing Romania IFN S.A. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Orice persoana care viziteaza site-ul https://www.otp-leasing.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal companiei noastre isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre companie in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre companie a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre societate a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate ei.

Prin aplicatia Aprobare 24/7 primesti instant raspuns cu privire la eligibilitatea companiei tale. Acordarea finantarii pentru autoturismele sau vehiculele comerciale usoare dorite sunt conditionate de incheierea in mod valabil a unui contract de leasing si a indeplinirii in mod corespunzator a obligatiilor mentionate in documentele de verificare si finantare ale OTP Leasing Romania IFN SA. 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor