Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Termene și condiții

 

Produsele și serviciile descrise în acest website sunt valabile numai pentru OTP Leasing România IFN S.A. și sunt proprietatea ei exclusivă. De asemenea, OTP Leasing România IFN S.A. deține toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site.

OTP Leasing România IFN S.A. depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar și concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, OTP Leasing România IFN S.A. nu este și nu va fi legal responsabil sub nicio circumstanță pentru nicio inadvertență ori descriere eronată a informaților prezentate în acest site. Pentru a afla informații mai detaliate despre produsele și serviciile OTP Leasing România IFN S.A. puteți contacta orice reprezentant al echipei noastre, prin email sau sunând la +40 21 407 29 00.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al OTP Leasing România IFN S.A.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o ofertă ferma de a contracta și, cu atât mai mult, ele nu se constituie ca o oferta de vânzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotațiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor și a produselor oferite pot fluctua și/ sau pot fi afectate de schimbările economice naționale și/sau internaționale.

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul website, cu excepția deținătorului sau legal—OTP Leasing Româia IFN S.A., dă dreptul unilateral și neechivoc ca OTP Leasing România IFN S.A. să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestui fapt.

Orice persoană care vizitează site-ul https://www.otp-leasing.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal companiei noastre își manifesta acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către companie în vederea efectuării de studii de piață sau transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; realizării de către companie a operațiunilor de recrutare de personal; soluționarea de către societate a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate ei.

Prin aplicația Aprobare 24/7 primești instant răspuns cu privire la eligibilitatea companiei tale. Acordarea finanțării pentru autoturismele sau vehiculele comerciale ușoare dorite sunt condiționate de încheierea în mod valabil a unui contract de leasing și a îndeplinirii în mod corespunzător a obligațiilor menționate în documentele de verificare și finanțare ale OTP Leasing România IFN SA. 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor