Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Start-up Leasing

Numarul noilor antreprenori este in continua crestere, cu o intreaga generatie de tineri care doresc independenta profesionala si oportunitatile potrivite sa isi puna ideile in practica.
Am pregatit pentru tine un pachet de leasing financiar avantajos, astfel incat tu sa investesti toata energia in noua ta companie.

 

Oferta speciala de leasing pentru start-up-uri

  • Poti achizitiona vehicule noi sau second-hand
  • 40% avans minim
  • Perioada contractula:
          ○  Intre 12-72 de luni - finantarea prin leasing a bunurilor noi
          ○  Pana la 96 de luni - finantarea prin leasing a bunurilor second-hand, varsta bunului la momentul cererii de elasing si perioada de leasing aprobata.
  • Valoare reziduala: intre 1% si 20% (inclusa in rate)

Aplica online

 

Calculator leasing IMM-uri

Previzionarea si gestiunea cat mai precisa a costurilor este un factor important in succesul unei companii la inceput de drum. De aceea, iti punem la dispozitie un calculator de leasing 100% si gratuit, prin care poti afla simplu si rapid valoarea ratelor lunare pentru bunul pe care vrei sa-l finantezi.

 

Documente necesare finantare Start-up prin leasing


Pentru finantarea unui autoturism prin leasing financiar este necesara completarea unor documente:

  • Cerere de finantare
  • Acord de consultare CRC

Dupa ce completezi aceste documente, vino cu ele intr-o sucursala OTP Leasing sau trimite-ni-le online, iar un reprezentat OTP Leasing Romania iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil si te va sustine pe toata durata procesului cu sfaturi adaptate nevoilor tale si ale business-ului tau.

 

Leasing pentru Start-up-uri cu aprobare 24/7

Leasing rapid este un produs de leasing financiar ce se adreseaza exclusiv persoanelor juridice care doresc sa achizitioneze un autoturism sau un alt tip de vehicul prin leasing financiar.
Am creat acest produs, leasing rapid, pentru a acoperia nevoia flexibilitatii si a accesarii rapide a unei finantari a clientilor nostri. Astfel, OTP Leasing iti ofera solutii de leasing financiar cu aprobare 24/7, 100% online..

Aplica online

 

Finantare Start-up prin OTP Leasing

Avem o experienta de peste 10 ani pe piata de profil din Romania, iar in tot acest timp scopul nostru principal a fost acela de a ajuta companiile locale, de la intreprinderi proaspat infiintate pana la companii cu mii de angajati, in planurilor de dezvoltare, modernizare si tehnologizare.
Echipa OTP Leasing Romania va sta la dispozitie cu consultanta personalizata pe toata durata procesului pentru achizitii de autoturisme noi si second hand, dar si alte tipuri de vehicule, echipamente si utilaje.
Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor