Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Start-up Leasing

Numărul noilor antreprenori este în continua creștere, cu o întreagă generație de tineri care doresc independență profesională și oportunitățile potrivite să își pună ideile în practică.
Am pregatit pentru tine un pachet de leasing financiar avantajos, astfel încât tu să investești toată energia în noua ta companie.

 

Avantajele unui leasing pentru un start-up

  • Poți achiziționa vehicule noi sau second-hand
  • 30% avans minim
  • Perioada contractulă între 12-48 de luni (pentru finanțarea prin leasing a bunurilor noi) și până la 96 de luni (pentru finanțarea prin leasing a bunurilor second-hand, vârsta bunului la momentul cererii de leasing și perioada de leasing aprobată)
  • Valoare reziduală: între 1% și 20% (inclusa în rate)

Aplică online

 

Calculator leasing IMM-uri

Previzionarea și gestiunea cât mai precisă a costurilor este un factor important în succesul unei companii la început de drum. De aceea, îți punem la dispoziție un calculator de leasing 100% și gratuit, prin care poți afla simplu și rapid valoarea ratelor lunare pentru bunul pe care vrei să-l finanțezi.

 

Documente necesare finantare Start-up prin leasing

 

Pentru accesarea unui leasing pentru echipamente tipografice, este necesar să completezi următoarele documente:

După completarea acestor documente și trimiterea lor către noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a afla mai multe informații despre ofertele noastre de leasing pentru echipamente medicale, nu ezita să intri în legătură cu noi folosind datele de la secțiunea Contact.

 

 

Leasing pentru Start-up-uri cu aprobare 24/7

Leasing rapid este un produs de leasing financiar ce se adresează exclusiv persoanelor juridice care doresc să achiziționeze un autoturism sau un alt tip de vehicul prin leasing financiar.
Am creat acest produs, leasing rapid, pentru a acoperi nevoia clienților noștri de a accesa rapid și flexibil o finanțare. Astfel, OTP Leasing iti ofera solutii de leasing financiar cu aprobare 24/7, 100% online.

Aplică online

 

Finantare Start-up prin OTP Leasing

Avem o experiență de peste 15 ani pe piața de profil din România, iar în tot acest timp scopul nostru principal a fost acela de a ajuta companiile locale, de la întreprinderi proaspăt înființate până la companii cu mii de angajați, în planurile lor de dezvoltare, modernizare și tehnologizare.
Echipa OTP Leasing România va sta la dispoziție cu consultanță personalizată pe toată durata procesului pentru achiziții de autoturisme noi și second hand, dar și alte tipuri de vehicule, echipamente și utilaje.
Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor