Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Echipamente Tipografice

Oferim solutii avantajoase de leasing pentru echipamente si masini tipografice, cu aprobare rapida si solutii flexibile de rambursare, astfel incat clientii nostri sa-si poata dezvolta afacerea cu cele mai moderne tehnologii tipografice disponibile

 

Avantajele achizitionarii de echipamente tipografice prin leasing:

  • Avans începand cu 5%
  • Rambursare rate lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduala inclusa in rate
  • Perioada de finantare de pana la 96 luni

 

Calculator leasing echipamente tipografice

Daca doriti sa achizitionati un echipament de tipografie, pe site-ul nostru puteti calcula costurile unei finantari prin leasing financiar, de la valoarea ratei lunare si a avansului, pana la valoarea reziduala si comisioanele si dobanzile percepute.

 

Documente necesare Leasing echipamente tipografice


Mai jos puteti consulta documentele necesare pentru aplicarea pentru o finantare prin leasing pentru echipamente tipografice.

Dupa completarea acestor documente si trimiterea lor catre noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica in cel mai scurt timp posibil.

 

Leasing echipamente tipografice cu aprobare 24/7

Puteti aplica online pentru o finantare prin leasing pentru echipamente, masini si utilaje de tipografie prin formularul nostru dedicat si veti primi un raspuns intr-un timp scurt privind eligibilitatea companiei pe care o reprezentati pentru accesarea finantarii.

 

Leasing echipamente tipografice prin OTP Leasing

De peste 10 ani ajutam tipografiile din Romania sa se dezvolte si sa investeasca in tehnologizare si modernizare.

Oferim consultanta pentru achizitiile prin leasing financiar, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice autorizate. Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor