Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Automobile

Achizitiile prin leasing financiar reprezinta o solutie preferata de cele mai multe companii: ofera sprijinul necesar dezvoltarii, mentinand capitalul afacerii pentru alte investitii.
Echipa OTP Leasing a lucrat alaturi de afaceri din toate domeniile de activitate pentru a le oferi solutii personalizate, consultanta si flexibilitate pentru fiecare proiect in parte.

 

Avantajele achizitionarii unui autoturism prin leasing

  • Sunt eligibile atat autoturisme noi cat si second-hand
  • Finantarea poate fi facuta in LEI sau EURO
  • Perioada contractuala: pana la 72 de luni (autoturisme noi) si pana la 96 de luni (autoturisme
  • second hand, varsta bunului cumulata cu perioada contractuala)
  • Valuare reziduala: intre 1% si 20%

Aplica online

 

Calculator leasing autoturisme

Pe website-ul nostru ai la dispozitie un calculator 100% online prin care poti calcula rapid valoarea estimativa a ratelor lunare pentru finantarea prin leasing financiar a unui autoturism sau alt tip de vehicul..

 

Documente necesare Leasing auto


Pentru finantarea unui autoturism prin leasing financiar este necesara completarea unor documente:

Dupa completarea acestor documente si trimiterea lor catre noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica in cel mai scurt timp posibil si va reveni cu un raspuns.

 

Leasing autoturisme cu aprobare 24/7

Timpul este cea mai pretioasa resursa, de aceea am creat un produs special pentru tine: leasing auto cu aprobare in 24h.
Leasing rapid este un produs de leasing financiar si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice, care doresc sa achizitioneze un autoturism sau un alt tip de vehicul, atat noi cat si second hand.

Aplica online

 

Leasing autoturisme prin OTP Leasing

Avand o experienta de peste 10 ani pe piata de profil din Romania, sprijinim companiile locale in planurile de dezvoltare pe termen long prin intermediul serviciilor de leasing financiar pentru autoturisme, dar si alte tipuri de vehicule, utilaje sau echipamente. Ofertele noastre de leasing auto sunt personalizate si adaptate pentru fiecare client in parte.
Echipa OTP Leasing Romania IFN SA ofera consultanta pentru achizitiile de autoturisme noi si second hand prin leasing financiar.
Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor