Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Automobile

Lesingul auto reprezintă o soluție de finanțare optimă pentru achiziția de automobile, preferată de cele mai multe companii, oferind sprijinul necesar dezvoltării, menținând capitalul afacerii pentru alte investiții. 

Echipa OTP Leasing este alături de companii din toate domeniile de activitate pentru a le oferi soluții personalizate, consultanță și flexibilitate pentru fiecare proiect în parte.

 

Avantajele finanțării prin leasing auto

  • Sunt eligibile atât automobile noi cât și second-hand
  • Finanțarea poate fi făcută în LEI sau EURO
  • Perioada contractuală este de până la 72 de luni pentru automobile noi și până la 96 de luni pentru automobile second-hand (vârsta bunului cumulată cu perioada contractuală)
  • Valuare reziduală: între 1% și 20%

Aplică online

 

Calculator Leasing auto

Pe website-ul nostru ai la dispoziție un calculator 100% online prin care poți calcula rapid valoarea estimativă a ratelor lunare pentru finanțarea prin leasing financiar a unui autoturism sau alt tip de vehicul.

 

 


Pentru finanțarea unui autoturism prin leasing financiar este necesară completarea unor documente:

 

Pentru mai multe informații legate de soluțiile noastre de leasing de leasing pentru automobile, nu ezita să intri în legătură cu noi folosind datele de la secțiunea contact.

 

Leasing Automobile cu aprobare 24/7

Timpul este cea mai prețioasă resursă, de aceea am creat un produs special pentru tine: leasing auto cu aprobare în 24h.
Leasing rapid este un produs de leasing financiar și se adresează exclusiv persoanelor juridice, care doresc sa achiziționeze un automobil sau un alt tip de vehicul, nou sau second hand.

Aplică online

 

Leasing pentru automobile prin OTP Leasing

Echipa OTP Leasing România IFN SA oferă consultanță pentru achizițiile de mașini în leasing, noi și second hand.

Având o experiență de peste 15 ani pe piața de profil din România, sprijinim companiile locale în planurile de dezvoltare pe termen lung, prin intermediul serviciilor de leasing financiar pentru automobile. Ofertele noastre de leasing auto sunt personalizate și adaptate pentru fiecare client în parte.
Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor