Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Eliza - primul chatbot al unei companii de leasing din Romania

OTP Leasing Romania anunta, alaturi de DRUID, producătorul de asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise, lansarea asistentului virtual (chatbot), Eliza, care automatizează procesul de ofertare pentru persoane juridice și oferă suport 24/7 pentru clienții existenți.  

Găzduit direct în site-ul OTP Leasing, chatbotul va putea fi accesat atât de către clienţii actuali, prin platforma securizată de client My Leasing, cât şi de către clienții potenţiali. Clienţii din portofoliul OTP Leasing România vor avea acces la interogări legate de cont, situaţiile de plată a ratelor sau își vor putea descărca împuternicirile de daună și de ieșire din țară.

 Clienţii potenţiali vor avea la dispoziţie diverse simulări de rate prin intermediul chatbotului. În situaţia în care un potenţial client este de acord cu o simulare, chatbotul captează informaţii pe baza codului unic de înregistrare fiscală, realizează automat verificarea companiei prin integrarea de microservicii cu KeysFin, apoi salvează informaţiile colectate în soluţia CRM a companiei. Astfel, consultanții de vânzări ai OTP Leasing primesc toate informaţiile necesare despre oportunităţile colectate prin intermediul chatbotului, îmbunătățind timpul de răspuns pentru clienți.

“Unul dintre pilonii pe care construim este de a oferi clienților sau celor potențiali posibilitatea de a realiza oricând și de oriunde activitățile de care au nevoie în relația cu compania noastră. Astfel, ne concentrăm pe dezvoltarea soluțiilor de tip self-service, disponibile 24/7 la un click distanță pentru utilizatori. Lansarea chatbotului Eliza este cea mai recentă initițivă în această direcție.  Eliza  este gândită pornind de la nevoile recurente ale clienților noștri și ale celor care doresc să obțină finanțare. Este o continuare firească a efortului nostru de a oferi soluții prietenoase pentru afacerile locale, care sprijnă debirocratizarea și eliminarea timpului de așteptare și le permite companiilor să se concentreze pe business și dezvoltarea acestuia”, subliniază Steliana Moraru, Head of Marketing and Digital Transformation, OTP Leasing.  

Eliza chatbot OTP Leasing

Mă bucură adopţia tehnologiei DRUID atât la nivelul OTP Bank, cât şi OTP Leasing, organizaţii cu portofolii sofisticate de soluţii şi tradiţie de peste 10 ani în România. Dacă chatbotul Octavian dă o mână de ajutor agenţilor din centrul de suport clienţi al OTP Bank, iată că chatbotul Eliza dezvoltat cu OTP Leasing oferă o soluţie de automatizare utilă în mod self-service pentru clienți și consultanți de vânzări. Este o iniţiativă lăudabilă de agilitate într-un context în care canalele digitale devin normalitate”, declară Liviu Drăgan, CEO Druid.

„Tehnologia evoluează constant, iar mediul de business odată cu ea, așa că misiunea KeysFin este de a preîntâmpina tendințele în domeniu și de a inova constant. Iar, când inovația se traduce în soluții utile și imediat aplicabile pentru una din cele mai importante organizații locale, OTP Leasing România, nu putem decât să fim mândri că rezultatul muncii noastre va contribui la validarea cât mai rapidă a unui potenţial client. Bineînțeles, integrarea cu chatbot-ul Eliza este o parte importantă din acest proces și dorim să îi felicităm pe partenerii noștri de la Druid pentru viziunea pe care o au, precum și pentru expertiza în ceea ce privește dezvoltarea asistenților virtuali ai viitorului .” declară Roxana Popescu, Managing Director KeysFin.

Druid este singura companie din România specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe tip Enterprise, şi unul dintre puţinii furnizori la nivel global care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise. Sutele de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.druidai.com

 

Despre Druid

DRUID (www.druidai.com) este o companie de tehnologie AI care oferă organizaţiilor de tip Enteprise instrumente şi tehnologii conversaţionale. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate pe roluri şi procese şi a tehnologiei proprietare NLP, DRUID permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi. In mai puţin de 2 ani de la lansare, tehnologia DRUID este folosită de peste 50 de companii, printre care Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, Asirom, Groupama, Provident, ProTV, Carrefour, iStyle, Profi, ALTEX, Dacris, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona, Servier sau Librăriile Cărtureşti.

 

OTP Leasing România

OTP Leasing România a fost înfiinţată în anul 2007 şi face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria). OTP Leasing România oferă pentru persoane juridice un portofoliu variat de produse de leasing financiar, destinat achiziției de autoturisme, vehicule comerciale și echipamente. Compania are sucursale în București, Iași, Brașov, Timișoara și Cluj. OTP Leasing finanțează companii de pe întreg teritoriul României.

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor