Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

OTP Leasing - premiată la Gala Premiilor e-Finance ediția 2021

OTP Leasing s-a numărat printre premianții celei de-a XVIII-a ediție a Galei Premiilor e-Finance, organizată de Finmedia și Piața Finaciară. Premiul acordat a fost obținut la categoria e-Innovation, fiind oferit pentru investițiile tehnologice pe care echipa noastră le-a realizat în ultimul an.

În cadrul conferinței care a precedat Gala Premiilor e-Finance, echipa noastră a povestit despre strategia de transformare digitală, proiecte inovatoare sau lecții învățate de la clienții noștri, pe care le-am transpus în activitățile zilnice. Unul dintre proiectele cu cel mai mare impact anul trecut a fost lansarea chatbot-ului Eliza, care oferă asistență 24/7 utilizatorilor website-ului OTP Leasing și platformei My Leasing destinată clienților noștri.

“Eliza este gândită pornind de la nevoile recurente ale clienților noștri și ale celor care doresc să obțină finanțare. Este o continuare firească a efortului nostru de a oferi soluții prietenoase pentru afacerile locale, care sprijnă debirocratizarea și eliminarea timpului de așteptare și le permite companiilor să se concentreze pe business și dezvoltarea acestuia”, subliniază Steliana Moraru, Head of Marketing and Digital Transformation, OTP Leasing. 

În fiecare an, în cadrul acestei gale, sunt recunoscute cele mai inovatoare și complexe proiecte din anul precedent aparținând zonei de intersecție dintre sectoarele IT&C și financiar-bancar. Puteți citi despre toate proiectele premiate anul acesta aici.Premiu e-Finance

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor