Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Au început înscrierile pentru Business Club Academy!

Business Club Academy oferă studenților pasionați de business și antreprenoriat un program gratuit menit să îi sprijine să își dezvolte abilitățile antreprenoriale și de a-și explora potențialul de lider.

Business Club Academy se derulează sub egida Business Club, o comunitate a asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP). Evenimentul se diferențiază în sfera de business și antreprenoriat din România prin conceptul inovativ și posibilitatea de a se adapta constant la trendurile dinamice ale pieței și la nevoile studenților. Echipa OTP Leasing Romînia se alătura cu entuziasm acestui program, care susține comunitatea de tineri antreprenori și manageri!
 
Proiectul, aflat la prima ediție, este primul program gratuit din România care adoptă conceptul de shadowing în domeniul antreprenorial. Ideea a pornit de la observarea unei nevoi pe piața de cursuri practice în domenii de actualitate și a numărului în creștere de studenți cu aspirații antreprenoriale.
 
 
BC Academy constă în 2 zile de workshop-uri, ce acoperă diverse teme inspirate din programele de învățământ ale Harvard Business School și London Business School, precum:
  • Problem Solving
  • Venture Capital
  • Artificial Intelligence
  • Digital Innovation
  • Business Growth
  • Digital Marketing
Workshop-urile vor fi organizate de formatori cu expertiză în domeniu, antreprenori și lideri de business din România, ce vor dezbate și lucra împreună cu cei 20 de participanți case study-uri și proiecte practice din ariile de mai sus. Colega noastră, Steliana Moraru, Marketing & Communication Manager, se alătura trainerilor din cadrul programului și va susține workshopul cu tema Marketing Digital pentru Startup-uri.
 
În a 3-a zi a proiectului, fiecare participant va primi un challenge, iar în funcție de rezultatele obținute atât pe parcursul zilelor, cât și în cadrul task-ului final, va fi desemnat un câștigător. Acesta va avea ocazia să lucreze timp de 2 săptămâni alături de un antreprenor de succes din România, să ia decizii împreună cu acesta și să invete din experința sa.
 
 

 

 
 
 
 
auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor