Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Au inceput inscrierile pentru Business Club Academy!

Business Club Academy ofera studentilor pasionati de business si antreprenoriat un program gratuit menit sa ii sprijine sa isi dezvolte abilitatile antreprenoriale si de a-si explora potentialul de lider.

Business Club Academy se deruleaza sub egida Business Club, o comunitate a asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP). Evenimentul se diferentiaza in sfera de business si antreprenoriat din Romania prin conceptul inovativ si posibilitatea de a se adapta constant la trendurile dinamice ale pietei si la nevoile studentilor. Echipa OTP Leasing Romania se alatura cu entuziasm acestui program, care sustine comunitatea de tineri antreprenori si manageri!
 
Proiectul, aflat la prima editie, este primul program gratuit din Romania care adopta conceptul de shadowing in domeniul antreprenorial. Ideea a pornit de la observarea unei nevoi pe piata de cursuri practice in domenii de actualitate si a numarului in crestere de studenti cu aspiratii antreprenoriale.
 
 
BC Academy consta in 2 zile de workshop-uri, ce acopera diverse teme inspirate din programele de invatamant ale Harvard Business School si London Business School, precum:
  • Problem Solving
  • Venture Capital
  • Artificial Intelligence
  • Digital Innovation
  • Business Growth
  • Digital Marketing
Workshop-urile vor fi organizate de formatori cu expertiza in domeniu, antreprenori si lideri de business din Romania, ce vor dezbate si lucra impreuna cu cei 20 de participanti case study-uri si proiecte practice din ariile de mai sus. Colega noastra, Steliana Moraru, Marketing & Communication Manager, se alatura trainerilor din cadrul programului si va sustine workshopul cu tema Marketing Digital pentru Startup-uri.
 
In a 3-a zi a proiectului, fiecare participant va primi un challenge, iar in functie de rezultatele obtinute atat pe parcursul zilelor, cat si in cadrul task-ului final, va fi desemnat un castigator. Acesta va avea ocazia sa lucreze timp de 2 saptamani alaturi de un antreprenor de succes din Romania, sa ia decizii impreuna cu acesta si sa invete din experinta sa.
 
 

 

 
 
 
 
auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor