Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Te așteptăm la Indagra 2019

În perioda 30 octombrie-3 noiembrie 2019 vom fi prezenți la cea mai importantă manifestare cu profil agricol din România- Indagra - Targul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei.

Dacă ești fermier sau agricultor, echipele OTP Leasing și OTP Bank ți-au pregătit oferte și multe premii. Consultanții noștri vor fi prezenți pe toata perioada evenimentului și îți pot oferi toate informațiile de care ai nevoi cu privire la serviciile financiare de care poți beneficia.

Vino la standul nostru (Pavilion C2 – 54) și testează aplicația de leasing pentru sectorul agricol. Primești pe loc un premiu din partea noastră!

Concursul se derulează în perioada târgului INDAGRA 2019, la standul OTP Bank și OTP Leasing (Pavilion C2 – 54).

Condiții:

-              ai o ferma sau ești agricultor* (minim 20 ha lucrate sau deții minim 50 de capete de animale)

-              îți faci o simulare de leasing pentru achiziția unui echipament alături de unul dintre consultanții OTP Leasing România**

-              ai minim 18 ani împliniți în momentul participării la concurs

-              ai reședința sau domiciliul pe teritoriul României

Dacă îndeplinești cumulativ condițiile de mai sus, primești pe loc un premiu din partea OTP Leasing România. Ai șansa să primești un cadou în plus dacă participi la extragerea de la standul nostru.

Detaliile concursului și Regulamentul pot fi consultate pe www.otp-leasing.ro

*Terenul pe care îl lucrezi sau ferma trebuie să se afle pe teritoriul României.

**Realizarea simulării de leasing nu obliga participanții să achiziționeze un echipament sau să încheie un contract de leasing.

 Indagra 2019 - OTP Leasing

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor