Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Te asteptam la Indagra 2019

In perioda 30 octombrie-3 noiembrie 2019 vom fi prezenti la cea mai importanta manifestare cu profil agricol din Romania- Indagra - Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

Daca esti fermier sau agricultor, echipele OTP Leasing si OTP Bank ti-au pregatit oferte si multe premii. Consultantii nostri vor fi prezenti pe toata perioada evenimentului si iti pot oferi toata informatiile de care ai nevoi cu privire la serviciile financiare de care poti beneficia.

Vino la standul nostru (Pavilion C2 – 54) si testeaza aplicatia de leasing pentru sectorul agricol. Primesti pe loc un premiu din partea noastra!

Concursul se deruleaza in perioada targului INDAGRA 2019, la standul OTP Bank si OTP Leasing (Pavilion C2 – 54).

Conditii:

-              ai o ferma sau esti agricultor* (minim 20 ha lucrate sau detii minim 50 de capete de animale)

-              iti faci o simulare de leasing pentru achizitia unui echipament alaturi de unul dintre consultantii OTP Leasing Romania**

-              ai minim 18 ani impliniti in momentul participarii la concurs

-              ai resedinta sau domiciliul pe teritoriul Romaniei

Daca indeplinesti cumulativ conditiile de mai sus, primesti pe loc un premiu din partea OTP Leasing Romania. Ai sansa sa primesti un cadou in plus daca participi la extragerea de la standul nostru.

Detaliile concursului si Regulamentul pot fi consultate pe www.otp-leasing.ro

*Terenul pe care il lucrezi sau ferma trebuie sa se afle pe teritoriul Romaniei.

**Realizarea simularii de leasing nu obliga participantii sa achizitioneze un echipament sau sa incheie un contract de leasing.

 Indagra 2019 - OTP Leasing

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor