Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

CEO pentru 1 zi

OTP Leasing Romania, in parteneriat cu Fundatia Dreptul la Educatie si OK Center, lanseaza programul CEO pentru 1 zi, menit sa ofere tinerilor o experienta inedita de invatare si experimentare. Acesta are 3 etape – bootcamp, 1 zi in rolul de CEO si program de mentorat. Se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 22 de ani, inscrisi in cadrul unei institutii de invatamant din Romania, indiferent de profilul studiilor pe care le urmeaza. Toate detaliile despre program pot fi consultate aici

CEO pentru 1 zi program

 

Ce poti experimenta in cadrul programului CEO pentru 1 zi? 

#1.Bootcamp: 3 zile cu workshopuri pe teme legate de design thinking, strategie de business, futurism, leadership, branding personal, comunicare asertiva etc. Acestea sunt sustinute de trainerii si prietenii Fundatiei Dreptul la Educatie si OK Center, de membri ai echipei OTP Leasing Romania, precum si de invitati speciali. Participantii vor avea si un challenge secret, pe care trebuie sa il rezolve pana la sfarsitul bootcampului.

#2. CEO pentru 1 zi. Persoana finalista va fi primita in cadrul echipei OTP Leasing si va avea parte de sesiuni de briefing cu managerii companiei, sesiuni 1-1 impreuna cu Toni Tataru, CEO-ul OTP Leasing si va lua parte la activitatile acestuia din ziua respectiva.

#3. Mentorat și follow-up pentru a oferi o experienta completa de învatare si experimentare pentru persoana ce va avea titlul de CEO pentru 1 zi.

 

Inscrierea in program 

Inscrierea se realizeaza prin trimiterea catre [email protected] unui scurt eseu (jumatate de pagina) in care "viitorul CEO" explica ce inseamna in viziunea sa leadershipul si ce lideri ii considera modele, precum si informații despre activitățile sale academice și implicarea în comunitate. Semifinalistii vor avea acces la bootcamp, iar selectia persoanei care va deveni CEO pentru 1 zi va avea loc la finalul celor 3 zile de experimentare si invatare. Deadline: 1 iulie

Pentru orice detalii si intrebari, ne puteti scrie la [email protected]

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor