Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

2018 in retrospectiva - OTP Leasing Romania

Dragi parteneri,

Ne bucuram sa anuntam publicarea primului raport non-financir al companiei OTP Leasing. Va invitam sa descoperiti echipa noastra, valorile si misiunea care ne ghideaza in fiecare zi. Puteti consulta raportul in limba romana -aici- sau in limba engleza -aici-.

 
Increderea in viitor este motorul care a stat la baza multor invovatii din lumea serviciilor financiare, incepand cu aparitia primelor forme de creditare si pana in zilele noastre, dominate de revolutia 4.0. Astazi, institutiile financiare, precum cea pe care echipa noastra o reprezinta, sunt deopotriva un reprezentant al unei indelungi traditii economice, dar si un pilon de dezvoltare a noii generatii de clienti, care asteapta de la noi mai mult, mai bine si mai #digital.
Sub deviza #MyLeasing, companiile care astazi sunt parte din portofoliul nostru de clienti, reprezentanti ai economiei reale, ne-au determinat sa transformam in misiunea noastra principala sustinerea cresterii lor pe termen lung., prin solutii personalizate de leasing pentru ca afacerea lor sa atinga potentialul maxim. Fie ca vorbim despre #antreprenori, #companii cu ani de experienta in cele mai diverse domenii, #agricultori sau #freelancers, fiecare a pornit la drum alaturi de noi, cu gindul la viitor, prin achizitii de vehicule sau echipamente care sa ii sprijine sa devina mai competitivi,  si mai pregatiti pentru mediul economic actual sau sa isi atinga potentialul maxim.l.
Pentru ei si pentru fiecare companie locala, am gandit in ultimul an oferte de leasing financiar specifice domeniilor de activitate, precum cel destinat agricultorilor sau cel pentru #startup-uri. Ne preocupa constant si cum putem sa le oferim, alaturi de finantare, un #ecosistem  de interactiune simplu, rapid, online. De pilda, pentru potentialii clienti, am lansat in anul 2018 aplicatia  #aprobare24/7 in care potiti ofera  primi raspuns aproape instant la solicitarile de vehicule. Clientii OTP Leasing Romania au acces oricand si de oriunde la imputerniciri de dauna sau de iesire din tara, contractescadentar, facturi prin intermediul platformei #MyLeasing. Finantam pentru viitor, avand o deschidere foarte mare pentru vehiculele hibrid si electrice si speram sa finantam din ce in ce mai multe astfel de mijloace de transport.
Ca parte a unui grup international bancar, prezent in 10 tari, cu companii dedicate finantarii prin leasing in 6 din cele mai importante tari din CEE, ne propunem sa devenim un accelerator cu expertiza internationala pentru afacerile locale. Pentru ca vorbim de domeniul finantelor, cifrele sunt cele relevante: in ultimii doi am dublat in Romania valorile pe care le-am finantat, crescand constant portofoliul cu noi clienti. In anul 2018, am avut un portofoliu de aproximativ 280 milioane de lei, dintre care valoarea finantata pentru contracte noi de 164 milioane de lei.
Suntem, asemeni clientilor, o companie care invata din istoricul sau, dar inventeaza in acelasi timp pentru viitor. Alaturi de demersul nostru tehnologic, ne gandim la viitorul antreprenorial cu sprijinul partenerilor, precum DE INCLUS sau prin extinderea la nivel regional cu noi birouri, precum cel mai recent deschis la Timisoara. Vrem sa fim la “firul ierbii”, cat mai aproape de clientii nostri, atat online, cat si offline.
Investim in echipa noastra, in cadrul careia am recrutat, doar anul trecut, specialisti cu peste 15 ani de experienta in domeniul leasingului financiar. Tot in anul 2018, am organizat prima editie a programului de management pentru tanara generatie de profesionisti, #ceopentru1zi. In cadrul acestuia, am avut ocazia sa imi petrec timp pretios alaturi de tineri extrem de bine pregatiti, curiosi si determinati carora le vom fi aproape printr-o comunitate de alumni si profesionisti care sa ii ghideze in orice cariera isi vor dori sa creasca.
Mediul economic poate fi si pentru noi o provocare, fapt ce ne face mai atenti si mai ambitiosi in a fi bine pregatiti. Facem acest lucru printr-o politica de business bazata pe #responsabilitate, un mediu de lucru etic, in care incurajam diversitatea si egalitatea, ridicandu-ne astfel la exigentele clientilor nostri si ale comunitatilor pe care le deservim.
Anul 2019 a inceput sub semnul incertitudinilor, dar nu ne demotiveaza. Din contra, suntem mai determinati si mai dornici de a contribui in comunitatile locale si de a investi in echipa noastra pentru a fi pregatiti pentru schimbare. Privim cu incredere in viitor si cu prietenie, pentru visul afacerii tale!

Toni Ioan Tataru,
CEO OTP Leasing Romania

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor