Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Proiectul „Fete Neînfricate” premiat la Gala Societății Civile

Suntem încântați să vă împărtășim vestea extraordinară despre succesul proiectului „Fete Neînfricate” la Gala Societății Civile, Ediția 22!

Proiectul nostru, realizat în colaborare cu Fundația Progress, a primit două premii prestigioase:

  • Premiul III la secțiunea Comportament Civic și Participare Publică
  • Premiul pentru Impact Social la aceeași secțiune

Cu un SROI (Social Return on Investment) de 1:1,85, proiectul demonstrează că pentru fiecare leu investit, valoarea socială creată este aproape dublă. Aceasta subliniază eficiența și succesul investiției noastre în comunitate, stabilind „Fete Neînfricate” ca un exemplu de bune practici.

Proiectul are ca obiectiv sprijinirea dezvoltării adolescentelor din zone defavorizate prin educație, activism, creșterea respectului de sine și împuternicire. Prin acest program, ne-am propus să îmbunătățim capacitățile tinerelor din mediul rural, oferindu-le competențe sociale și ridicând nivelul de educație.

Steliana Moraru, COO OTP Leasing, a declarat: "Investim în viitorul generației următoare de femei pentru că ne dorim să devină cetățeni activi, lideri, care pot înțelege, identifica și găsi soluții la problemele cu care se confruntă. Ele pot astfel deveni modele pentru următoarele generații.”

Prin infrastructura educațională creată și implicarea activă a bibliotecarelor, am pus bazele unui program solid care susține aceste obiective.

Mulțumim tuturor celor care au susținut și au contribuit la succesul acestui proiect!

Felicitări echipei și partenerilor pentru acest succes!

 

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor