Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

OTP Leasing marchează 10 ani de activitate cu noi produse de leasing financiar pentru dezvoltarea afacerilor locale

OTP Leasing aniversează anul acesta 10 ani de activitate pe piaţa din România. Compania marchează acest moment prin extinderea portofoliului de produse de leasing financiar dedicat persoanelor juridice: Agri Leasing, Fast Approval, Trucks Leasing (finanţarea autocamioanelor noi şi second-hand).

 

Primul produs nou dezvoltat vizează sectorul agricol – Agri Leasing – și oferă producătorilor optimizări de costuri şi scadențar adaptat sezonului agricol. Al doilea produs lansat – Fast Approval – se adresează cu precădere clienţilor IMM, scopul fiind facilitarea accesului rapid al acestora la finanţare. Fast Approval este un produs cu aprobare rapidă pentru finanţare auto ce permite o pre-aprobare instant. Al treilea produs oferit, Trucks Leasing, vine în special în sprijinul transportatorilor auto. Produsul este optimizat să ofere cele mai bune condiţii de finanţare pentru achiziţia de auto-camioane noi şi second-hand.

 

„Cei 10 ani marchează pentru noi atât un moment de evaluare, dar mai ales un moment de consolidare a noilor direcţii de dezvoltare. Inovăm constant pentru a sprijini iniţiativele antreprenoriale şi de extindere ale clienţilor noştri. Din punct de vedere strategic, punem accent cu precădere pe sectorul agricol şi pe susţinerea IMM-urilor, ţintind în următoarea perioadă o cotă de piaţă de 5%.” a declarat Toni Tătaru, CEO OTP Leasing.

 

OTP Leasing a înregistrat în ultimul an o creştere de aproximativ 50% raportată la volumul de finanţări acordate anterior, clienţii companiei provenind atât din segmentul corporate, cât şi IMM-uri. Majoritatea contractelor încheiate vizează produsele de leasing destinate segmentului de echipamente. Din această poziţie şi ţinând cont de nevoile clienţilor, compania vine în sprijinul dezvoltării afacerilor locale cu noi produse adaptate cerinţelor acestora.

 

Dezvoltarea portofoliului de produse se menţine în zona de performanţă pentru clienţi prin oferirea

de soluţii rapide şi flexibile, adaptate atât nevoilor companiilor mici şi mijlocii, cât şi ale marilor corporaţii.

 

Noile direcţii strategice înseamnă şi un pas important pentru consolidarea echipei OTP Leasing. În acest moment, echipa este formată din membri cu experienţă de peste 10 ani în domeniul leasingului financiar, care au activat în piaţă atât în perioada de boom financiar, dar şi în perioada de criză. Acest lucru oferă clienţilor companiei certitudinea că vor beneficia de cea mai bună abordare şi soluţii pentru extinderea businessului lor.

 

OTP Leasing a fost înfiinţată în anul 2007 şi face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria). OTP Leasing oferă un portofoliu de produse de leasing financiar variat destinat finanţării de: autoturisme, vehicule comerciale, echipamente, pentru companii mici şi mijloci şi mari corporaţii.

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

 

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor