Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Dobândă 0% pentru toate modelele Rexton

Modelele Rexton sunt puternice, spatioase si echipate cu tehnologie de ultima ora! Astfel, tu beneficiezi de un partener de drum sigur si cele mai bune conditii de calatorie, oriunde iti doresti sa ajungi.

Pentru compania ta, am pregatit alaturi de SsangYong o oferta de leasing financiar avantajoasa pentru achizitia oricarui model Rexton. Avantajele tale sunt:

  • 0% dobanda fixa
  • Pana la 48 de luni perioada de finantare
  • Avans pornind de la 20%

 

 

 

Alege modelul tau favorit Rexton, de la doar 283 EUR/luna*

In cadrul campaniei “Dobanda fixa 0%”, modelul Rexton Style, in varianta de echipare STYLE, este disponibil incepand de la 283 EUR/luna, fara TVA. Valoarea ratei este calculata pentru un pret al masinii de 24 856 EUR, fara TVA, avans 50% si finantare pentru 48 de luni.

Modelul Rexton Clever, cutie automata, tractiune integrala, culoare alb, este disponibil prin intermediul acestei campanii de la 314 EUR/luna fara TVA. Valoarea ratei de leasing este calculata pentru un pret al masinii de 27 553 EUR, fara TVA, avans 50% si finantare pentru 48 de luni.

Rata de leasing nu include costul asigurarilor. Oferta “Dobanda 0%” pentru modelele Rexton este valabila pentru persoane juridice pana la 30.06.2019.

 

 

Contactează-ne acum pentru a discuta despre cea mai bună ofertă pentru compania ta:

Roxana Chirila, Relationship Manager OTP Leasing Romania 

[email protected]

0730 602 864

 

Daniela Marin, Commercial Manager Sangro 

[email protected]

0784 859 859 

 

*fara TVA

 

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor