Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

CEO pentru 1 zi - Cum a fost?

OTP Leasing Romania, in parteneriat cu Fundatia Dreptul la Educatie si OK Center, a organizat programul CEO pentru 1 zi, menit sa ofere tinerilor o experienta inedita de invatare si experimentare. Acesta are3 etape – bootcamp, 1 zi in rolul de CEO si program de mentorat. Se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 22 de ani, inscrisi in cadrul unei institutii de invatamant din Romania, indiferent de profilul studiilor pe care le urmeaza. 

Bootcampul a avut loc in perioada 18-20 iulie, la sediul OK Center. 15 semi-finalisti au luat parte la un program intens, cu workshopuri si challenges individuale si pe echipe. In agenda bootcampului au fost sesiuni despre:

 

  • leadership (Q&A cu Toni Tataru, CEO OTP Leasing Romania)
  • design thinking (Lect. Univ. Dr. Camelia Crisan, Director Executiv Fundatia Progress)
  • growth mindset (Catalin Iordache, TrendConsult)
  • risk & business strategy (Cristian Moise, Deputy Chief Risk Officer, OTP Leasing Romania)
  • personal branding (Cecilia Basu, Fundatia Dreptul la Educatie)
  • negociere (Lect. Univ. Dr. Costin Damasaru)
  • comunicare asertiva (Steliana Moraru, Marketing Manager OTP Leasing Romania)
  • futurism (Ciprian Stanescu, Director Program Ashoka)

 

Feedbackul participantilor reda cel mai bine atmosfera celor 3 zile: 

"Pot sa rezum experienta proiectului într-un singur cuvânt: extraordinara! Au fost 3 zile intense in care am invatat multe atat din workshop-urile organizate, cat si din experientele personale ale celorlati participanti. Cel mai mult mi-au placut workshop-urile de negociere, design thinking si futurism la sfarsitul carora ma simteam coplesita de intensitatea lor si de valul de informatii care pentru mine au fost revelatoare. Am avut sansa sa il cunoaștem pe Toni Tataru, CEO-ul OTP Leasing, care a fost deschis tutor intrebarilor noastre si de la care am învatat multe atat despre ce inseama responsabilitatea conducerii unei companii, cat si despre viata si cum sa iti gasesti un echilibru. E genul de proiect pe care il regreti cand se termina. Mi-a placut enorm energia si faptul ca am putut invata prin activitati de grup. Pe scurt: inveti, te descoperi si legi prietenii cu oameni extraordinari!" (Maria-Magdalena Awad, Master of Applied Finance, Facultatea de Finante, Banci, Asigurari si Burse de Valori)

“CEO pentru o zi” a fost, de fapt, “CEO pentru trei zile”- din fericire! Am avut oportunitatea, pentru  care sunt foarte recunoscatoare, sa fac parte chiar din prima serie de participanti a acestui proiect, care reprezinta o initiativa extraordinara a echipei OTP Leasing si OK Center. Au fost 3 zile de interactionat, inteles, deschis orizonturi si depasit provocari, 3 zile care pot face cat un semestru de facultate. S-au atins subiecte care, in opinia mea, sunt esentiale pentru un actual lider si un viitor CEO: negociere, comunicare eficienta si asertiva, creativitate, gandire orientate spre viitor. Partea mea preferata insa, cea care m-a surprins si bucurat cel mai mult, a fost atmosfera: atat intre noi si  speakeri, care se purtau cu noi natural si prietenos, avand conversatii ca de la egal la egal si mai ales atmosfera intre noi, participantii. Desi toti stiam ca e o competitie, o secunda nu s-a simtit  agresivitate sau dusmanie, ci doar deschidere si curiozitate fata de ideile si realizarile si ambitiile celorlalti. Partea de networking continua si acum, dupa inchiderea oficiala a proiectului, ceea ce imi da speranta ca vom putea colabora in viitor pentru a ne sustine, unii pe altii, in implinirea visurilor noastre" (Petronela Cirstea, Facultatea de Economie si Afaceri Internationale, Academia de Studii Economice Bucuresti)

"Programul „CEO pentru o zi” a fost peste asteptarile avute in momentul in care am intrat in sala care pregatea multe surprize. Totul a fost diferit comparativ cu proiectele sau programele in care am participat fie din curiozitate, fie din interes profesional. Participantii si profesionistii prezenti la workshop-uri au oferit acel „ceva diferit”. Ma refer aici la multa valoare si multe valori in aceiasi incapere. In cele trei zile in care am participat la program, am simtit cum de fapt programul in sine ne dezvolta in ritmul si ziua unui CEO. Subiectele abordate ora de ora, workshop dupa workshop m-au facut sa vreau mai mult din cariera mea profesionala, sa vreau mai mult din fiecare zi pe care o pot transforma intr-un succes profesional. Nivelul a fost unul ridicat, am invatat lucruri noi si am avut ocazia sa imi validez anumite teorii si perspective privind spatiul business, implicit idei privind top managementul. Sper ca acest program sa fie inceputul unui traditii de lunga durata. Recomand tuturor tinerilor sa participe in programul „CEO pentru o zi” daca va mai exista oportunitatea in viitor. Este importanta crearea unei legaturi intre persoane cu experienta, rezultate si ritm la nivel profesional si persoane la inceput de drum in dezvoltarea personala si profesionala." (Florentin Miulescu, Facultatea de Administratie si Afaceri, specializarea Administrarea Afacerilor, Universitatea din Bucuresti)

Etapa urmatoare a programului consta in petrecerea unei zile in cadrul companiei a castigatorului programului - Gabriel Macri - in calitate de CEO pentru 1 zi si programul de mentorat. 

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

 CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

CEO pentru 1 zi OTP Leasing Romania

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor