Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Echipamente IT&C

Prin soluțiile noastre de leasing financiar, persoanele juridice eligibile pot accesa o finanțare pentru echipamente IT&C, într-un mod simplu și rapid.

 

Avantajele unui leasing pentru echipamente IT&C

  • Avans începand cu 5%
  • Rambursare rate lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduală inclusă în rate
  • Perioadă de finanțare de până la 96 luni

 

Calculator leasing echipamente IT&C

Pentru a știi de la bun început toate costurile la care să te aștepți în urma accesării unei finanțări prin leasing pentru echipamente IT&C, îți punem la dispoziție un calculator online, prin care poți afla valoarea ratei lunare, avansul necesar precum și comisoanele și dobânzile percepute.

 

Documente necesare Leasing echipamente IT&C


Mai jos găsești documentele necesare pentru a putea aplica pentru o finanțare prin leasing financiar pentru echipamente IT&C.

După completarea acestor documente și trimiterea lor către noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a afla mai multe informații despre ofertele noastre de leasing pentru echipamente IT&C, nu ezita să intri în legătură cu noi folosind datele de la secțiunea Contact.

 

 

Leasing echipamente IT&C prin OTP Leasing

OTP Leasing România IFN SA oferă consultanță pentru achizițiile de echipamente IT&C, atât pentru persoane juridice cât și pentru persoane fizice autorizate.

De peste 15 ani sprijinim companiile din România, oferindu-le soluții personalizate de finanțare pentru orice tip de bun, contribuind astfel la dezvoltarea lor pe termen lung.


Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor