Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Leasing Echipamente IT&C

Prin solutiile noastre de leasing financiar, persoanele juridice eligibile pot accesa o finantare pentru echipamente IT&C, intr-un mod simplu si rapid.

 

Avantajele achizitionarii de echipamente IT&C prin leasing:

  • Avans începand cu 5%
  • Rambursare rate lunar, trimestrial sau semestrial
  • Acces imediat la utilizarea bunului
  • Valoarea reziduala inclusa in rate
  • Perioada de finantare de pana la X luni

 

Calculator leasing echipamente IT&C

Pentru a stii de la bun inceput toate costurile la care sa te astepti in urma accesarii unei finantari prin leasing pentru echipamente IT&C, iti punem la dispozitie un calculator online, prin care poti afla valoarea ratei lunare, avansul necesar precum si comisoanele si dobanzile percepute.

 

Documente necesare Leasing echipamente IT&C


Mai jos gasesti documentele necesare pentru a putea aplica pentru o finantare prin leasing financiar pentru echipamente IT&C.

Dupa completarea acestor documente si trimiterea lor catre noi, un reprezentat OTP Leasing le va verifica in cel mai scurt timp posibil.

 

Leasing echipamente IT&C cu aprobare 24/7

Pentru ca echipamentele IT&C pe care doresti sa le achizitionezi sa poata ajunge in posesia ta in cel mai scurt timp posibil, am creat un produs special, care iti permite sa primesti aprobare pentru cererea de finantare 100% online, intr-un timp redus.
Leasing rapid este un produs de leasing financiar si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice, care doresc sa achizitioneze echipamente IT&C, dar si alte tipuri de echipamente, utilaje sau vehicule, atat noi cat si second hand.

 

Leasing echipamente IT&C prin OTP Leasing

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, sprijinim companiile din Romania in dezvoltarea pe termen lung prin intermediul solutiilor de leasing financiar pentru camioane, dar si alte tipuri de vehicule, utilaje si echipamente. Ofertele noastre de leasing financiar pentru camioane sunt personalizate si adaptate pentru nevoile de business ale clientilor nostri.
Echipa OTP Leasing Romania IFN SA ofera consultanta pentru achizitiile prin leasing financiar, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice autorizate. Serviciile noastre cuprind:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor