Solutii leasing

In fiecare zi, o noua companie alege sa isi dezvolte afacerea prin achizitii in leasing. Fie ca vorbim despre un IMM, o corporatie, antreprenori la inceput de drum, agricultori, fiecare afacere isi propune sa ramana competitiva, sa aiba flexibilitatea de a creste constant si sa indeplineasca standardele clientilor.

OTP Leasing Romania lucreaza de peste 10 ani alaturi de fiecare companie din Romania pentru a sustine dezvoltarea pe termen lung a proiectelor pe care le deruleaza. Echipa noastra ofera solutii personalizate diferitelor sectoarele de lucru, intr-un timp scurt si cu costuri avantajoase.

Daca esti persoana juridica sau esti persoane fizica autorizata, poti accesa produse de leasing financiar de achizitia a:

 

Optimizam constant procesele de solicitare si aplicare pentru produsele de leasing financiar. Astfel, poti verifica online si poti aplica cu 1 click pentru:

 

Suntem un partener de incredere pentru afacerile locale cele mai diverse: de la mici producatori agricoli pana la mari transportatori sau companii din domeniul telecom.

La OTP Leasing Romania ne dorim sa te sprijinim sa ajungi oriunde iti doresti cu afacerea ta. Daca vrei sa afli mai multe despre cum putem lucra impreuna, da-ne de veste la Contact.

Poti consulta documentele necesare solicitarii unui produs de leasing financiar aici.

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor