Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Solutii leasing financiar

In fiecare zi, o noua companie alege sa isi dezvolte afacerea prin achizitii in leasing. Fie ca vorbim despre un IMM, o corporatie, antreprenori la inceput de drum, agricultori, fiecare afacere isi propune sa ramana competitiva, sa aiba flexibilitatea de a creste constant si sa indeplineasca standardele clientilor.
OTP Leasing Romania lucreaza de peste 10 ani alaturi de fiecare companie din Romania pentru a sustine dezvoltarea pe termen lung a proiectelor pe care le deruleaza. Echipa noastra ofera solutii personalizate diferitelor sectoarele de lucru, intr-un timp scurt si cu costuri avantajoase.

 

Ce este leasingul financiar?

Leasingul financiar este acea operatiune prin care una dintre partile implicate, finantatorul, transmite dreptul de folosinta asupra unui bun, pe o perioada determinata, contra unei sume periodice, denumita rata de leasing.
La finalul perioadei finantate, utilizatorul bunului are dreptul de a-l cumpara definitiv, de a prelungi contractul de leasing sau de a rezilia raporturile contractuale.

Aplica online

 

Calculator leasing financiar

Stim ca pentru orice antreprenor stabilitatea si previziunea costurilor este un factor foarte important in activitatea de zi cu zi. Astfel, pentru a intampina aceasta nevoie, am creat un calculator online prin care poti afla simplu si rapid valoarea ratei lunare pentru vehiculul sau echipamentul pe care vrei sa-l achizitionezi, dar si alte informatii precum valoarea avansului, valoarea reziduala, dobanzile sau comisoanele percepute.
Astfel, vei stii de la inceput care sunt costurile complete la care sa te astepti atunci cand aplici pentru o finantare prin leasing.

 

Conditii si documente necesare Leasing financiar


Pentrua putea beneficia de o aprobare rapida a cererii de finantare, este necesar sa ne pui la dispozitie documentele referitoare la compania pe care o reprezinti si la vehiculele, utilajele sau echipamentele pe care doresti sa le finantezi.

 

Leasing financiar cu aprobare 24/7

Optimizam constant procesele de solicitare si aplicare pentru produsele de leasing financiar. Astfel, poti verifica online si poti aplica cu 1 click pentru aprobarea rapida a finantarii, astfel incat sa poti accesa suma necesara in cel mai scurt timp posibil.

Aplica online

 

Leasing financiar prin OTP Leasing

Suntem un partener de incredere pentru afacerile locale cele mai diverse: de la mici producatori agricoli pana la mari transportatori sau companii din domeniul telecom.

La OTP Leasing Romania ne dorim sa te sprijinim sa ajungi oriunde iti doresti cu afacerea ta.

Portofoliul OTP Leasing Romania include produse de leasing destinate achizitiei de: autoturisme, vehicule comerciale si echipamente. Poti analiza produsele noastre, selectand din lista de mai jos:

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor