Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Parteneri

Marsh logo Marsh este lider global in brokerajul de asigurari si managementul riscului. In peste 130 de tari, expertii nostri ajuta clientii sa anticipeze, sa cuantifice si sa inteleaga mai bine gama de riscuri la care sunt expusi. Intr-un mediu de afaceri global din ce in ce mai incert, Marsh ajuta clientii sa prospere si sa supravietuiasca.

 

 

 

 

Adecco Romania si-a deschis primul branch in anul 2000 in Timisoara.

An de an, compania a dezvoltat parteneriate de business puternice cu cele mai reprezentative companii din Romania. Bazandu-ne pe nevoile locale ale clientilor, am deschis noi branch-uri in orasele mari din Romania, ajungand la un numar de 15 sucursale.

In anul 2017, Adecco Romania a intrat in cel de-al saselea an in care este lider local de piata, adaugand continuu noi servicii si dezvoltandu-le pe cele existente in stransa legatura cu complexitatea mediului de business. Pozitia de lider in termeni de turnover anual, numar de angajati temporari si pozitii de permanent placement inchise, este in acelasi timp atat o realizare, cat si o responsabilitate. Acest status ofera Adecco oportunitatea de a inova in termeni de sub-servicii HR si de a aduce valoare adaugata partenerilor prin fiecare proiect HR.

 

 

 

 

 

Delta Solutions exista in Romania de aproape 13 ani, iar astazi este o companie lider pe piata de inmatriculari auto si a serviciilor de logistica auto pentru societatile de leasing din Romania.

 

 

 

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor