Parteneri

 

Aon plc este recunoscuta ca cel mai bun furnizor global de servicii de management de risc, brokeraj de asigurari si de reasigurari si consultanta pentru capitalul uman. Aon, prin cei 50,000 50,000 profesionisti din intreaga lume, ofera clientilor sai o valoare deosebita prin solutii novatoare si eficiente de gestionare a riscurilor si de imbunatatire a productivitatii personalului.

Aon Romania este parte a retelei globale de servicii pentru clienti a Aon plc de 15 ani si in calitate de broker autorizat realizeaza servicii de brokeraj de asigurari, consultanta de management de risc si in domeniul beneficiilor pentru angajati, pentru companii industriale si comerciale, pentru autoritati publice, asociatii profesionale, organizatii nonguvernamentale si pentru persoane individuale.

 

 

 

 

 

Adecco Romania si-a deschis primul branch in anul 2000 in Timisoara.

An de an, compania a dezvoltat parteneriate de business puternice cu cele mai reprezentative companii din Romania. Bazandu-ne pe nevoile locale ale clientilor, am deschis noi branch-uri in orasele mari din Romania, ajungand la un numar de 15 sucursale.

In anul 2017, Adecco Romania a intrat in cel de-al saselea an in care este lider local de piata, adaugand continuu noi servicii si dezvoltandu-le pe cele existente in stransa legatura cu complexitatea mediului de business. Pozitia de lider in termeni de turnover anual, numar de angajati temporari si pozitii de permanent placement inchise, este in acelasi timp atat o realizare, cat si o responsabilitate. Acest status ofera Adecco oportunitatea de a inova in termeni de sub-servicii HR si de a aduce valoare adaugata partenerilor prin fiecare proiect HR.

 

 

 

 

 

Delta Solutions exista in Romania de aproape 13 ani, iar astazi este o companie lider pe piata de inmatriculari auto si a serviciilor de logistica auto pentru societatile de leasing din Romania.

 

 

 

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor