Oferte speciale

2018 

Dobanda 0% pentru modele Rexton

Modelele Rexton sunt puternice, spatioase si echipate cu tehnologie de ultima ora! Astfel, tu beneficiezi de un partener de drum sigur si cele mai bune conditii de calatorie, oriunde iti doresti sa ajungi.

Pentru compania ta, am pregatit alaturi SsangYong o oferta de leasing financiar avantajoasa pentru achizitia oricarui model Rexton. Descopera toate avantajele tale aici

 

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "OTP Leasing - Campanie crestere volume vanzari recompensate cu premii in bunuri" poate fi consultat aici

 

Regulamentul oficial al campaniei promotionale “OTP Leasing - Campanie crestere volume vanzari remunerate cu tichete cadou sau Carduri Compliments” poate fi consultat aici

 

Oferte anterioare

2017

Oferta aniversara - 10 ani de OTP Leasing Romania

Marcam momentul alaturi de prieteni, asa ca lasam formalitatile pentru alte ocazii. Nici cadouri nu dorim sa primim, pentru ca, de ziua noastra, am ales sa oferim.

Am pregatit un pachet aniversar de nota 10 pentru tine si afacerea ta, destinat achizitiei masinilor second hand:

  • 10% avans minim;
  • 10% discount la dobanda standard;
  • 10% discount la taxa de management standard;
  • 10 ani de perioadă contractuală, în care sunt incluși anii de vechime ai mașinii, în cazul mașinilor la mâna a doua.

Si pentru masinile noi avem oferte interesante. Spune-ne ce te-ar interesa si te vom surprinde cu o propunere personalizata pentru nevoile tale!

Acceseaza pagina aceasta, completeaza datele companiei tale si spune-ne ce anume te-ar interesa. Echipa noastra te va ajuta sa identifici cele mai bune optiuni pentru tine si afacerea ta.

Ne bucuram ca am ajuns impreuna pana aici si ne pregatim pentru urmatorii 10 ani. Ne asteapta noi drumuri pe care le vom parcurge cu profesionalismul cu care te-am obisnuit.

Hai sa pornim!

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor