Masuri preventive - COVID-19

Echipa OTP Leasing România, în calitate de partener de încredere al companiei pe care o reprezentanți, este alături de dvs. în contextul evoluției noului virus gripal COVID-19. Monitorizăm atent situația, având ca prioritate siguranța echipei, a clienților și a partenerilor noștri și menținerea activității profesionale.

Am luat măsuri de prevenție conform cu indicațiile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) la toate sediile noastre și am implementat un plan bine structurat de continuare a activităților profesionale în cazul tuturor scenariilor previzionate de către colegii noștri din cadrul departamentelor responsabile cu astfel de situații.

 

Vă asigurăm de continuitatatea operațiunilor noastre, luând în calcul și decizii impuse la nivel național. Recomandăm ca în această perioadă, pentru realizarea operațiunilor financiar-bancare, să utilizați cu încredere mijloacele digitale oferite de către OTP Leasing România:

 

  • MyLeasing – contul dedicat clienților noștri prin intermediul căruia se pot verifica informații despre contract, facturi, se pot descărca împuterniciri de daună sau de ieșire din țară
  • Adresele de email aferente operațiunilor de leasing și serviciile conexe:

      clientservice@otp-leasing.ro (solicitări contract de leasing)

      sales@otp-leasing.ro (oferte si produse de leasing financiar)

      logistica@otp-leasing.ro (înmatriculare, transfer de proprietate etc.)

  • Chat-ul online, disponibil pe website-ul nostru www.otp-leasing.ro sau în contul MyLeasing

Puteți solicita îndrumare și telefonic: +4021 407 29 00. De asemenea, puteți lua legătura direct cu consultantul dvs. dedicat din echipa noastră pentru a discuta cu privire la contractul dvs. de leasing.

Totodată, încurajăm în această perioadă:

  • Utilizarea mijloacelor de plată la distanță (precum aplicații online sau mobile banking), carduri sau alte metode de tip “contactless” pentru plăți și transferuri monetare;
  • Amânarea vizitelor la sediul OTP Leasing dacă ați călătorit în țări sau zone afectate de noul virus gripal COVID-19;
  • Amânarea vizitelor la sediul OTP Leasing dacă operațiunea de care aveți nevoie poate fi realizată prin mijloace online;
  • Respectarea indicațiilor privind igiena și măsurile preventive în orice situație. La sediul OTP Leasing există soluții dezinfectante puse la dispoziția tuturor vizitatorilor.

Recunoaștem că această perioadă poate veni și cu incertudini. Echipa OTP Leasing România vă încurajează să ne solicitați îndrumarea imediat ce considerați că este necesar pentru compania dvs..

Împreună, vom găsi soluțiile potrivite.

 

Cu prietenie, pentru visul afacerii tale!

 

 

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor