Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Informatii generale

Cu o experienta de peste 13 ani pe piata de profil din RomaniaOTP Leasing Romania IFN SA sprijina companiile din Romania sa dezvolte proiecte pe termen lung prin intermediul solutiilor de leasing financiar personalizate si adaptate fiecarui sector de business.

Echipa noastra, cu o experienta de lucru peste 13 ani, ofera consultanta pentru achizitiile prin leasing financiar pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate a:

OTP Leasing face parte din grupul OTP Bank, actionarii majoritari fiind OTP Bank Romania si Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria).

OTP Group

OTP Bank, impreuna cu companiile afiliate, sunt cel mai important grup financiar din Ungaria.

In Romania, membrii OTP Group sunt:

OTP Bank Romania

OTP Bank Romania este subsidiara OTP Bank, cel mai mare grup independent din Europa Centrala si de Est. Este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare dedicate companiilor si persoanelor fizice.

OTP Consulting Romania

Ofera servicii pentru sprijinirea investitiilor straine in Romania, precum si consultanta pentru autoritatile locale si IMM-uri in accesarea fondurilor europene si implementarea proiectelor finantate.

OTP Leasing Romania

Este prezent pe piata de profil din Romania din 2007. Ofera un portofoliu variat de leasing financiar destinat persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate pentru achizitia de autoturisme, vehicule comerciale, echipamente.

OTP Asset Mangement Romania SAI

Este o societate de administrare a investitiilor, conform legii 297/2004 privind piata de capital, care va desfasura toate activitatile specifice unei societati de administrare a investitiilor.

OTP Factoring

Are ca obiect de activitate administrarea portofoliilor de creante achizitionate de la diverse institutii financiar bancare si IFN-uri.

OTP Advisors Romania

Asigura servicii de vanzare directa a produselor de creditare OTP Bank. Echipa tanara si dinamica a OTP Advisors este in permanenta pregatita sa ofere solutii prompte si adaptate nevoilor tale.

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor