Noutati

2018 in retrospectiva - OTP Leasing Romania
Lansam astazi retrospectiva anului 2018 pentru echipa OTP Leasing Romania, un an in care ne-am bucurat deopotriva de noi parteneriate si lansari de oferte, dar mai ales de faptul ca am creat noi punti de legatura cu companiile locale, motor al economiei noastre. Va invit sa parcurgeti raportul nostru in limba romana sau in limba engleza, sa descoperiti proiectele pe care le-am realizat, partenerii alaturi de care am lucrat, studii de caz despre clienti sau ce ne propunem pentru viitor.
OTP Leasing Romania lanseaza o noua oferta agricola alaturi de Ria Agri Solutions
OTP Leasing Romania a participat in perioada 16-19 mai la AgriPlanta, alaturi de echipa OTP Bank. Cu aceasta ocazie, a lansat oficial parteneriatul cu RIA Agri Solutions, oferind fermierilor romani posibilitatea de a accesa solutii de irigare adaptate tuturor categoriilor de pamant, a tipurilor de cultura si mai ales indiferent de clima.
Interviu ZF Live - Invitat Toni Tataru, CEO OTP Leasing Romania
Toni Tataru, CEO OTP Leasing Romania, a discutat impreuna cu Sorin Paslaru, Redactor-Sef Ziarul Financiar, despre evolutia companiei, piata de leasing si asteptari pentru anul 2019.

Reprezentanti OTP Leasing

Alege un oras pentru a vedea locatia
auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor
Cum te putem ajuta?
Echipa noastra este aici pentru a te ajuta cand vrei sa afli mai multe detalii despre finantarea prin leasing.

client@otpleasing.ro
+4021 407 29 00