Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Începe Black Friday la OTP Leasing. Ai reduceri uriașe și comisioane reduse pentru bunuri recuperate

OTP Leasing a lansat Black Friday, o campanie care cuprinde reduceri substanțiale pentru diverse bunuri, de la automobile, până la electronice și produse pentru domeniul HoReCa. În perioada 13-15 noiembrie, OTP Leasing oferă discount-uri de până la 70% și reducerea comisioanelor asociate pentru produse din portofoliul de bunuri reposedate.

Reduceri pentru bunuri HoReCa

Pentru că perioada pandemică a afectat puternic domeniul HoReCa, OTP Leasing are oferte speciale pentru bunurile din acest sector. Toate aceste produse au un discount de 70%. 

Reduceri de 70% există și pentru ecranele de tip LCD din portofoliu, care pot fi utilizate în spațiile dedicate prezentărilor de produse sau alte materiale asociate.

 

Reduceri pentru autovehicule

Compania de leasing oferă discounturi de până la 50% pentru autovehiculele și remorcile/semiremorcile recuperate prezentate pe site. Atât comisionul de administrare lunar, cât și management fee-ul au fost reduse la numai 0.13% fiecare.

 

De asemenea, pentru toate bunurile reposedate din portofoliu se aplică o dobândă redusă, de numai 3.99%. Perioada maximă de finanțare este de 59 de luni. Oferta cu discount și reduceri de taxe OTP Leasing include autoturisme, autovehicule comerciale și remorci/semiremorci.

 

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniu, OTP Leasing oferă soluții personalizate de leasing financiar pentru toate sectoarele de lucru, într-un timp scurt și la costuri avantajoase.

 

Aplica aici

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

Black Friday OTP Leasing

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor