Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

Blog

Cum poți achiziționa echipamente agricole prin leasing financiar?
Pentru fermierii care urmăresc o creștere a performanțelor privind recolta și calitatea acesteia, companiile de leasing au o soluție avantajoasă: leasingul financiar pentru echipamente și utilaje agricole.
Care sunt costurile unui contract de leasing financiar?
Din necesitatea de a-și dezvolta business-ul, mulți antreprenori români apelează la diverse surse de finanțare. Fie pentru că nu dispun de fonduri proprii sau acestea sunt insuficiente pentru achiziționarea de diverse bunuri, unul din cele mai des accesate instrumente de finanțare este leasingul financiar.
2021-05-24
OTP Leasing România lansează un flux integrat de semnătură electronică pentru persoane juridice și furnizori
OTP Leasing România, parte din grupul bancar OTP, continuă proiectele de investiție în tehnologie, menite să sprijine companiile locale să obțină finanțarea pentru bunuri de care au nevoie în cele mai sigure și rapide condiții. Compania anunță lansarea semnării electronice a contractelor de leasing, fiind prima companie din acest domeniu care oferă posibilitatea de semnături multiple – finanțator, utilizator, furnizor, garant/avalist, persoane fizice sau juridice - pe contracte și alte tipuri de documente și integrarea semnăturilor pe acest flux.

Reprezentanti OTP Leasing

Alege un oras pentru a vedea locatia
auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor
Cum te putem ajuta?
Echipa noastra este aici pentru a te ajuta cand vrei sa afli mai multe detalii despre finantarea prin leasing.

Contacteaza-ne:

[email protected]
+4021 407 29 00
OTPLeasingRomania