Buna, sunt Eliza! Cu ce informatii te pot ajuta?

2021 în retrospectivă - OTP Leasing România

Dragi parteneri,

 

Ne bucurăm să anunțăm publicarea raportului non-financiar 2021 al companiei OTP Leasing. Vă invităm să descoperiți echipa noastră, valorile și misiunea care ne ghidează în fiecare zi. Puteți consulta raportul în limba română -aici- sau în limba engleză -aici-.

 

Anul 2021 a continuat să fie un timp al incertitudinii, în care echipele și organizațiile noastre au lucrat în continuare sub presiunea pandemiei. Reflectând la această perioadă, extrem de încărcată emoțional și profesional, găsesc, totuși motive să privesc cu speranță spre viitor, pornind de la misiunea companiei noastre:  

Să oferim posibilitatea fiecărei afaceri locale să se dezvolte pe termen lung, punându-le la dispoziție resurse de finanțare potrivite, cei mai buni profesioniști și respect pentru timpul lor.

În fiecare zi a anului am putut fi martor al modului în care membrii echipei noastre au ales să fie alături de clienții săi, prin produse și platforme care să îi sprijine în propriile demersuri de creștere a businessului, să depășească provocări și să identifice noi oportunități. Activitarea lor, alături de cea a partenerilor și a suportului oferit de Grupul din care facem parte au devenit, la momentul bilanțului, rezultate: am atins cele mai ambițioase ținte de business, am consolidat parteneriatele existente și am inițiat altele noi, am crescut investiția în digitalizarea operațiunilor.

Am continuat să costruim noi trepte în cultura noastră internă, ea fiind motorul ce susține dezvoltarea noastră continuă. Ne-am propus să cream o cultură în care colegii sunt încurajați să se dezvolte, să experimenteze, să învețe continuu și să traspună aceste lucruri în ceea ce oferim mai departe comunității din care facem parte.

La momentul bilanțului, este important să privim și înainte. Pe măsură ce facem tranziția către noi etape, este necesar să recunoaștem responsabilitatea pe care o avem fiecare o dată ce organizația crește.

Vom continua să găsim moduri potrivite de a ne adapta schimbărilor pe care le traversăm, inclusiv în ceea ce privește sistemul de lucru hibrid, creșterea eficienței modului nostru de operare, organizarea internă și gândirea initiațivelor ce aduc valoare clienților, colegilor și grupului din care facem parte.

În încheiere, vă invit alături de echipa noastră, să descoperiți cele mai importante inițiative ale anului 2021!

 

Toni Tătaru

auto image/svg+xml mješalica traktor kamion jedrilica motor